Cirkle kortingscode

Ben jij ook benieuwd of er een Cirkle maaltijdbox aanbieding is op dit moment? Dan ben je op deze pagina goed. Wij verzamelen voor jou alle Cirkle kortingscodes in juli 2024 die op dit moment geldig zijn. Hieronder vind je direct een overzichtje van de meest aantrekkelijke deals. Bij deze aanbieder kun je terecht voor meer dan alleen een foodbox. Zo verkopen ze ook fruit en groenteboxen, losse boodschappen (vaak biologisch) en natuurlijk zuivel producten + vis & vlees. Het kan zijn dat de korting niet geldig is op alle producten maar juist een bepaalde box of boxtype. Let op: verwar een actiecode niet met een cadeaubon. Die laatste is wel geldig op alle artikelen.

  • Verschillende boxen waarbij je zelf maaltijden kunt kiezen
  • Een pakket voor 2 personen en een grotere familiebox (4 personen)
  • Je kunt kiezen voor vegetarische maaltijden
  • De gerechten zijn zoveel mogelijk duurzaam en biologische geproduceerd
  • Er wordt op het gebied van recepten samengewerkt met smartmat
  • De box wordt thuisbezorgd in België en wordt vanuit de shops verkocht

foodbox cirkle korting

Actiecode Cirkle juli 2024

Op dit moment hebben wij geen promocode van Cirkle gevonden. Heb jij er zelf eentje gevonden dan kan je deze aan ons doorgeven via de contactpagina. Je kunt denken aan actie’s als €10 voordeel voor nieuwe klanten of gratis bezorging bij de eerste bestelling. Wel hebben we een leuke simply you box kortingscode beschikbaar. Daarmee krijg je deze box direct euro’s goedkoper. Dat moet je zeker eens bekijken.

Hoe werkt een promocode?

Over het algemeen kan een promocode op twee manieren werken. Bij sommige maaltijdboxen wordt de korting automatisch verwerkt als je vanaf foodboxchef.be hun website bezoekt in juli 2024. Wanneer je een box besteld en naar het betaalscherm doorverwezen wordt zie je direct dat de prijs al verlaagd is. Ook kan het zijn dat je een waardebon moet invoeren. Deze kun je vaak in een actiecode-veld plakken. Sommige codes werken alleen voor nieuwe klanten, anderen werken voor iedereen. Soms kan een code ook alleen worden toegepast op bepaalde boxen of geldt de korting pas vanaf een bepaald “minimum” bestelbedrag. De voorwaarden zijn vaak te vinden op de website van de foodbox-leverancier. Bij vragen kun je ook altijd even contact opnemen met de Cirkle klantenservice.