Marley Spoon Foodbox

Woon jij in Vlanderen of Brussel? En zoek jij een wekelijkse maaltijdbox vol verse ingrediënten en inspirerende recepten? Dan kun je eigenlijk niet om de foodbox van Marley Spoon heen. Het is een van de beste boxen op dit moment. Op deze pagina vind je handige informatie over deze maaltijdbox. Allereerst vind je hieronder een aantal belangrijke voordelen waarom je Marley Spoon op z’n minst eens zou moeten proberen. Daarnaast geven we ook praktische informatie over prijzen en hoe het flexibele abonnement precies werkt.

Waarom deze kookbox?

 • Wekelijks kiezen uit 40 nieuwe, inspirerende recepten.
 • Speciale “bliksemsnelle” recepten die binnen 30 minuten op tafel staan.
 • Marley Spoon zet zich actief in tegen voedselverspilling. De ingrediënten zijn zoveel mogelijk van het seizoen, en komen in precies de juiste hoeveelheid.
 • Boxen tot 8 weken vooruit plannen.
 • Gebruiksvriendelijke recepten, ondersteund met duidelijke foto’s .

marley spoon maaltijdbox belgie

 • Biologisch: Nee
 • Vegetarisch: Ja
 • Kindvriendelijk: Ja
 • Eenmalig bestellen: Ja
 • Recepten kiezen: Ja, uit 40+
 • Aantal personen: 2, 3 of 4
 • Aantal gerechten: 2, 3, 4 of 5
 • Vanafprijs: €51,99 (3 maaltijden, 2 personen)

marley-spoon-foodbox-belgie

Tot €90 korting op Marley Spoon

Klik hieronder op de knop 'Bekijk Kortingscode'. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de actiepagina waar jij de eerste 4 Marley Spoon boxen kunt bestellen met een korting tot €90,00. 49% korting op je 1e box, 20% korting op je 2e box, 15% korting op je 3e box en 15% korting op je 4e box

Tot €90 korting op Marley Spoon

Klik hieronder op de knop 'Bekijk Kortingscode'. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de actiepagina waar jij de eerste 4 Marley Spoon boxen kunt bestellen met een korting tot €90,00. 49% korting op je 1e box, 20% korting op je 2e box, 15% korting op je 3e box en 15% korting op je 4e box

Hoe werkt de Marley Spoon Maaltijdbox?

Misschien wil jij gezonder eten en/of meer gemak in je leven. De maaltijdbox van Marley Spoon is hier een prima oplossing voor. Maar hoe werkt het precies? Graag lichten we de werkwijze van de maaltijdbox nog iets verder toe. Allereerst is het goed op te noemen dat er geen eenmalige proefbox mogelijk is. Wanneer je bestelt, ga je in elk geval een flexibel lidmaatschap in. Dat klinkt misschien spannender dan het is: op elk gewenst moment kun je hier weer vanaf. En jij bepaalt – via jouw eigen online account – zelf wanneer je wel of geen box ontvangt. Houd er wel rekening mee dat je wijzigingen tot 6 dagen voor bezorgdatum kunt doorvoeren.

 1. Bestellen? Klik dan eerst op onze Marley Spoon kortingscode om gebruik te maken van de €45+ introductiekorting
 2. Je kunt nu een keuze maken uit de boxen. Je kunt kiezen voor de 2-persoonsbox of de box voor 3-4 personen (deze laatste is een aanrader voor gezinnen met kinderen)
 3. Kies hier ook direct het aantal maaltijden dat je wenst te ontvangen (2, 3, 4 of 5)
 4. Optioneel kun je hier direct je box vegetarisch maken. Later kun je alsnog zelf recepten kiezen, dus dit kan later ook nog!
 5. Vul nu je gegevens in, kies een bezorgadres + moment en betaal jouw eerste box online
 6. Jouw eerste box wordt nu bezorgd op het afgesproken moment en locatie. Je kunt via jouw account nu toekomstige boxen inplannen. Let op dat je altijd 6 dagen voor bezorgdatum een wijziging doorvoert.

 

hoe werkt het marley spoon abonnement

Heb jij zelf ervaringen met Marley Spoon?

Misschien ben je wel enthousiast over deze kookbox, maar stel je jezelf nog de vraag “Is deze box iets voor mij?”. Op onze Marley Spoon review-pagina vind je een uitgebreide review van Foodboxchef.be, en kun je ook ervaringen van anderen lezen. In de review kijken we onder andere naar het bestelproces, de inhoud van de box, de kwaliteit van de recepten en de bezorging. Op basis van de review krijg je een aardig beeld van deze maaltijdbox.

Over het algemeen kunnen we wel zeggen dat Marley Spoon een van de beste foodboxen van België is. En dat komt met name door de keuze in recepten en het gebruikersgemak. De recepten zijn vernieuwend en inspirerend. De producten worden in handige zakken verpakt, en de recepten zijn erg duidelijk. Een maaltijdbox hoort duidelijk, snel en gezond te zijn, en daar voldoet deze box duidelijk aan!

Is het duur?
De kookbox van Marley Spoon is beschikbaar vanaf €51,99. Je ontvangt dan een box voor 2 personen met 3 maaltijden. De prijs per portie ligt dan op €8,67 wat vrij hoog is. Kies je bijvoorbeeld voor 2 personen en 5 maaltijden, dan zul je zien dat de prijs per portie al snel omlaag gaat.

Over het algemeen is de box wel duurder dan wanneer je jouw boodschappen zelf in de supermarkt doet. Maar de grootste “win” van Marley Spoon zit dan ook in het gemak. Je hoeft niet meer te bedenken wat je gaat eten, en je hoeft niet meer naar de winkel voor alle boodschappen. Daarnaast leer je ontzettend veel nieuwe, gezonde en inspirerende recepten kennen. En met de in totaal €90,00 welkomstaanbieding (49% + 20% + 15% + 15%) kun je deze box toch eigenlijk niet laten liggen? Je kunt eventueel na ontvangst van je eerste box direct weer opzeggen.