Marley Spoon review

Op deze pagina lees je onze ervaringen met Marley Spoon. Voordat jij een maaltijd box wilt bestellen moet je natuurlijk wel precies weten wat je kunt verwachten. In onze review gaan we kort in op een aantal belangrijke aspecten van deze box. Zo lees je wat we vonden van de bezorging, hoe we de kwaliteit van de ingrediënten hebben ervaren, of we de recepten duidelijk en eenvoudig vonden, of de maaltijden snel op tafel stonden, wat we vonden van de website en hoe we Marley Spoon beoordelen op algemeen gebruikersgemak. Zoals je kunt zien scoort deze aanbieder 4,5 sterren in onze review, wat natuurlijk erg goed is. Het is een van de meest luxe boxen die in België te koop is, voor een eerlijke prijs. Onderaan deze pagina kun jij zelf ook stemmen op dit bedrijf door te klikken op het aantal sterren dat jij wilt geven. Bekijk ook HelloFresh review.


€90,- korting op Marley Spoon

Klik hieronder op de knop 'Bekijk Kortingscode'. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de actiepagina waar je jouw eerste 4 boxen kunt bestellen met €90,00 korting. Het voordeel wordt verdeelt over verschillende boxen (49% + 20% + 15% + 15%).

€90,- korting op Marley Spoon

Klik hieronder op de knop 'Bekijk Kortingscode'. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de actiepagina waar je jouw eerste 4 boxen kunt bestellen met €90,00 korting. Het voordeel wordt verdeelt over verschillende boxen (49% + 20% + 15% + 15%).

beoordeling marley spoon

Review van de Marley Spoon maaltijdbox
  • Bestelproces
  • Keuze
  • Kwaliteit van de ingrediënten
  • Variatie in recepten
  • Duurzaamheid
  • Bezorging
  • Gebruiksgemak
  • Klantenservice
4.6

Onze ervaringen met de Marley Spoon box

Onze algemene ervaringen met Marley Spoon zijn heel erg positief. Wij hebben de boxen van deze aanbieder een aantal keer getest en werden telkens weer verrast door de consistente kwaliteit die wordt geleverd. Bezorgingen zijn altijd op tijd, de producten zijn vers en de recepten zijn elke week weer anders. Alles wordt geleverd in een luxe bod waarbij alles producten per maaltijd apart zijn verpakt; handig!

Bestellen
Het bestellen op marleyspoon.be is heel erg gemakkelijk. We kunnen gerust zeggen dat dit de gemakkelijkste bestelprocedure is van alle maaltijdboxen. Je kiest welke box je wilt bestellen, selecteert de recepten (uit een totaal van maar liefst 30 recepten per week) en rekent de box af. Vervolgens is het wachten op de bezorger en je kunt aan de slag in de keuken.

Aanbod
Marley Spoon werkt met een vrije receptenkeuze. Bestel jij een box met 4 maaltijden, dan kun jij uit een totaal van 30 recepten dus 4 gerechten kiezen. Dit zijn deels maaltijden met vis of vlees en deel vegetarische maaltijden. Je kunt zelf kiezen of je 100% vegetarisch wilt eten, een combinatie wilt maken of uitsluitend maaltijden met vlees en vis wil ontvangen.

Bezorging en duurzaamheid
Wat altijd opvalt is dat de porties ruim voldoende zijn maar nooit te veel. Je gooit dus eigenlijk niks weg (behalve afval van verpakkingsmateriaal). Ook vind je weinig plastic verpakkingen in de box. Er wordt dus erg verantwoord en duurzaam omgegaan met de ingredienten. Helaas zijn niet alle (sommige wel) producten biologisch. Dat zou de beoordeling van Marley Spoon naar 5 sterren verhogen.

Klantenservice
Al laatste kunnen we over klantenservice zeggen dat deze erg goed is. Zowel telefonische als via mail en social media zijn de medewerkers goed te bereiken. Zo kun je bij hun terecht met vragen over een bestelling of over bijvoorbeeld recepten.

Sending
User Review
3 (50 votes)