Cirkle review

Heb jij de website van Cirkle al gezien? Deze nieuwe maaltijdbox aanbieder uit België heeft een uniek (duurzaam) concept. Het stappenplan wat ze zelf beschrijven op hun site is al volgt: kies je box die je wilt bestellen en geef aan hoevaak je de box geleverd wilt hebben. Vervolgens gaat Cirkle aan de slag met je bestelling en bezorgen ze de box op het moment dat jij hebt gekozen. Uniek: Je kunt je afgedankte spullen meegeven aan de bezorgers. Dit gaan zij voor je recyclen. Op Cirkle.be heb je de keuze uit een 2 persoons box en een grotere familiebox. Op deze pagina lees je onze Cirkle review en kun je zelf ook stemmen op deze maaltijdbox door onderaan deze pagina een eigen beoordeling achter te laten. Heb je ook onze smartmat review al gelezen?
cirkle review

Review van de Cirkle maaltijdbox
  • Bestelproces
  • Keuze
  • Kwaliteit van de ingrediënten
  • Variatie in recepten
  • Duurzaamheid
  • Bezorging
  • Gebruiksgemak
  • Klantenservice
4.1

Samenvatting beoordeling Cirkle foodbox

Onze review van Cirkle is zeer positief zoals je hierboven kunt zien. Dit heeft mede te maken met de andere producten die je ook op cirkle.be kunt bestellen + de duurzaamheidsgedachte van deze aanbieder. Door te werken met biologische ingrediënten en focus op recycling van producten te leggen nemen ze volledige verantwoordelijkheid, en dat is fantastisch! De box van cirkle zelf is wellicht wat beperkt als het gaat om recept-variatie, echter heb je wel volledige vrije keus hoeveel en welke maaltijden je laat bezorgen.

De boxen
Er zijn zoals gezegd twee opties waaruit je kunt kiezen. Dit is een box voor 2 personen en een grotere box voor 4 personen (2 volwassen en 2-3 kinderen). De maaltijden in deze boxen zijn hetzelfde echter zijn de porties logischerwijs anders. Op cirkle.be klik je zelf aan welke gerechten je wilt bestellen. Er zit verschil in verkoopprijs. Zo heb je maaltijden van 8 euro per persoon, maar ook van 5 euro per persoon. Je hebt dus zelf controle over de kosten.

Recepten
De biologische recepten worden samen met de ingrediënten geleverd bij je thuis. Het zijn maaltijd-kits die je in z’n geheel in de koelkast kunt bewaren. Wil je geen vis of vlees eten dan zijn er voldoende vegetarische recepten. Ook zijn er maaltijdsoepen en desserts.

Andere producten
Onze Cirkle beoordeling is extra positief door al die andere producten die je bij je foodbox kunt bestellen. Wat dacht je bijvoorbeeld van vers fruit en gezond snacks? Of vitamine-supplementen en verschillende gezonde dranken. Ook kun je jouw ontbijtproducten meebestellen; brood, zuivel, kaas, melk, eieren en ga zo maar door. Daarnaast bestel je ook verse vlees en vis pakketten of groenteboxen. Om het af te maken faciliteert Cirkle ook de kruiden en specerijen die je nodig hebt tijdens het koken. Een totaalshop dus voor biologische boodschappen!

Bezorgen
Er zijn diverse mogelijkheden voor bezorging. Zo kun je eenmalig een maaltijd laten bezorgen of ervoor kiezen om bijvoorbeeld elke maandag of dinsdag een aantal maaltijden te laten bezorgen in de vorm van een flexibel abonnement.

Klantendienst
De klantendienst van deze aanbieder is prima. Zo kun je telefonisch contact met ze opnemen via (02 767 2581) of een mail sturen naar support@cirkle.be. Ook is er online een contactformulier dat je daarvoor kunt gebruiken. In je eigen cirkle webshop account kun je eventueel ook een vraag stellen. Daarnaast zijn ze actief op social media.

Sending
User Review
2.87 (15 votes)