Foodbag kortingscode

Foodbag is dé Belgische Kookbox met unieke recepten en verse ingrediënten. Aan de hand van duidelijke recepten zet je nu in maximaal 30 minuten een overheerlijke maaltijd op tafel. De box is standaard verkrijgbaar vanaf €49,50 (De Easy Dinner Box voor 1 persoon). Het is zeker niet de goedkoopste box, maar dankzij een speciale Foodbag kortingscode kun je jouw eerste box met een mooie korting bestellen. Op deze pagina vind je de actuele actiecodes en informatie over hoe je jouw code kunt verzilveren via Foodbag.be.

Welke voorwaarden zijn van toepassing op de Foodbag-aanbieding?

 • De Foodbag kortingscode geldt voor alle 4 verschillende boxen
 • Het kan zijn dat de actiecode niet geldt bij afname van een eenmalige proefbox
 • Je kunt de codes niet combineren met andere aanbiedingen
 • De kortingscode is slechts één keer te verzilveren
 • Nu ook korting op de Fruitmanden en Busy Day Gerechten

€20 Korting bij Foodbag

Klik hieronder op de knop 'Bekijk Kortingscode'. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de actiepagina waar jij een Foodbag maaltijdbox kunt bestellen met €20 voordeel.

€20 Korting bij Foodbag

Klik hieronder op de knop 'Bekijk Kortingscode'. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de actiepagina waar jij een Foodbag maaltijdbox kunt bestellen met €20 voordeel.

Tip: Actiecode Foodbag juli 2024

Zoals je misschien al wel gezien hebt: Foodbag is beslist niet de meest voordelige kookbox van België. Een veel gekozen box voor 2 personen met 3 maaltijden kost €55,00. Dat is al flink duurder dan bijvoorbeeld HelloFresh waar je voor zo’n box ongeveer €43,00 betaalt. Waar zit ‘m die meerprijs dan in? Dan moet je met name denken aan de inhoud van de box. Foodbag werkt veel samen met lokale boeren en productenten. Veel van de producten in deze box zijn dus van eigen bodem, en zijn vaak duurzaam geproduceerd. Foodbag werkt met vooraanstaande leveranciers op het gebied van vlees, gevogelte, vis, groenten, fruit en zuivel.

foodbag-kortingscode

€15 korting op jouw eerste kookbox
En aan kwaliteit hangt nu eenmaal een prijskaartje! Gelukkig kun je dankzij een Foodbag.be actiecode nu eenmalig extra voordelig kennismaken met deze kookbox. Op deze website verzamelen we actuele kortingsacties en aanbiedingen. Regelmatig zijn er acties als een €15 kortingscode. Dat is toch mooi meegenomen op jouw eerste bestelling.

Een voorbeeld:
De Easy Dinner Box met 3 gerechten voor 2 personen van €55,00 voor €40,00

Hoe werkt de Foodbag aanbieding?

Wil je gebruik maken van een van de kortingsacties? Hieronder vind je een handige uitleg waarin we stap-voor-stap uitleggen hoe je de code kunt verzilveren, en hoe je jouw eerste box met korting kunt bestellen. Nog meer korting? Bekijk dan ook de actuele Smartmat kortingscodes.

 1. Kopieer de betreffende kortingscode van Foodbag.be
 2. Ga naar de website, en kies een van de boxen
 3. Kies een leveringsdatum (bezorging alleen op maandag)
 4. Kies het aantal personen
 5. Geef aan of je het Busy Day gerecht wil ontvangen in juli 2024
 6. Kies optioneel voor een kleine of grote fruitmand
 7. Kies of je de box eenmalig, wekelijks of tweewekelijks wil ontvangen
 8. Plak de betreffende actiecode
 9. Vul je gegevens in, kies een bezorgadres, en betaal jouw eerste box online