15gram Review

Ben jij al bekend met 15gram? Deze Belgische aanbieder van maaltijdboxen heeft een heel uniek foodbox concept. Op 15gram.be kan je namelijk helemaal zelf je kookbox samenstellen. Op deze pagina lees je onze review over deze box. Zo kun je bekijken wat wij vinden van de recepten, de producten, de bezorging en de klantenservice. Naast onze 15gram.be beoordeling kun je zelf ook een cijfer geven. Wil je bijvoorbeeld 5 sterren stemmen? Scroll dan helemaal naar beneden en klik het aantal sterren aan dat je wilt stemmen. Zelf hebben we 5gram.be beoordeeld met een 3.6 uit 5. We zijn dus best enthousiast over deze box, echter zijn er wel wat verbeterpunten natuurlijk. Heb je ook onze ekomenu review al gelezen?

15gram review

Onze ervaringen met de 15gram maaltijdbox
  • Bestelproces
  • Keuze
  • Kwaliteit van de ingrediënten
  • Variatie in recepten
  • Duurzaamheid
  • Bezorging
  • Gebruiksgemak
  • Klantenservice
3.6

Samenvatting beoordeling 15gram foodbox

Om te beginnen moeten we zeggend at 15 gram een heel luxe ogende box is, en dat maken ze zeker waar. Hun website straalt dit zeker weten uit. Als je op 15gram.be rond klikt krijg je direct zin om een van die heerlijke maaltijden te proberen. De productfoto’s zijn erg goed en duidelijk. De vraag is natuurlijk, kan jij dit net zo goed namaken?

Bestelproces
Het bestellen op 15gram.be is relatief eenvoudig. Er is eigenlijk maar 1 box om te bestellen. Deze kun je wel helemaal zelf samenstellen. Zo kun je kiezen voor 2 personen, 3 personen of 4 personen. De prijs wordt daardoor telkens €10 duurder.

Recepten
Om je bestelling compleet te maken moet je 3 recepten aanklikken. Deze staan allemaal onder elkaar weergegeven met handige icoontjes erbij. Zo weet je direct of een recept vegetarisch is. Of dat een maaltijd snel te bereiden is (en of deze vis of vlees bevat).

Ingrediënten
De producten waarmee 15gram werkt zijn van goede kwaliteit en deels biologisch. Dit maakt het een fris en smakelijk geheel. De groentes komen bijvoorbeeld allemaal erg schoon aan. Ook de houdbaarheid van de ingrediënten is goed.

Koken / bereidingstijd
De meegeleverde recepten / kookinstructies zijn erg duidelijk. Je weet precies wat je moet doen. Ook de aangegevens schatting van de kooktijd is relatief goed. Soms ben je 5 minuten langer bezig, maar dat ligt dan vaak aan jezelf (snijtechniek etc).

Bezorging
De box is niet af te halen bij een winkel en wordt uitsluitend op maandag geleverd. Dat kan natuurlijk voor veel mensen een probleem zijn. Wellicht komen hier in de toekomst nog meer bezorgdagen bij.

Klantenservice
De service van deze aanbieder is goed. Onze 15gram review sluiten we daarmee ook positief af. Je kunt via de website een vraag stellen aan de klantenservice of via Facebook / Twitter contact met ze opnemen. Ook is er een telefoonnummer (+32 3 450 81 01) dat je kunt bellen bij vragen.

Sending
User Review
3.14 (49 votes)