Simply You Foodbox

De Simply You Box is dé foodbox van de Belgische supermarkt Carrefour. De box kun je eenvoudig samenstellen en online bestellen via de website van Carrefour. De kookbox bevat standaard 3 recepten, en is beschikbaar voor 2, 3, 4 of 5 personen. Elke week kun je kiezen uit 10 verschillende recepten. Hierbij heb je de keuze uit een mooie mis van gerechten met vlees, vis, gevogelte, maar ook vegetarische en kindvriendelijke recepten. Op Foodboxchef.be vind je alle handige informatie over deze kookbox!

Waarom de Simply You Foodbox van Carrefour?

 • De box is geen abonnement, je bestelt ‘m alleen als jij dat wil
 • Je kunt de box iedere week zelf samenstellen met 10 heerlijke en gevarieerde recepten
 • De box zit vol verse en kwalitatieve ingrediënten, vaak van Belgische oorsprong
 • De box met 3 recepten voor 2 personen al voor €43,50
 • Je kunt de box laten bezorgen of afhalen bij een Carrefour supermarkt bij jou in de buurt
 • De gerechten uit de box staan altijd binnen 30 minuten op tafel

€20 Korting op de Simply You box

Je ontvangt nu in totaal €20 korting op jouw eerste box. Probeer dus voor een lage prijs deze Belgische maaltijdbox uit van supermarkt Carrefour.

€20 Korting op de Simply You box

Je ontvangt nu in totaal €20 korting op jouw eerste box. Probeer dus voor een lage prijs deze Belgische maaltijdbox uit van supermarkt Carrefour.
 • Biologisch: Nee
 • Vegetarisch: Ja
 • Kindvriendelijk: Ja
 • Eenmalig bestellen: Ja
 • Recepten kiezen: Ja, wekelijks 10 recepten
 • Aantal personen: 2 tot 5
 • Aantal gerechten: 3
 • Vanafprijs: €43,50 (3 maaltijden, 2 persoon)

simply-you-box-carrefour

simply you foodbox recepten

Hoe werkt de Simply You maaltijdbox van Carrefour?

De Simply You Foodbox van Carrefour werkt net wat anders dan meer bekende boxen als Smartmat of HelloFresh. Deze box is namelijk geen abonnement. Je bestelt de box wanneer jij dat wil. De box kun je laten thuisbezorgen, maar ook afhalen bij een van de aangesloten Carrefour-winkels. Wil je weten hoe het bestellen precies in z’n werk gaat? Hieronder vind je een handig stappenplan waarin we precies uitleggen hoe je de box kunt bestellen.

 1. Raadpleeg eerst de meest actuele Simply You kortingscode. Dit kan alvast een mooie korting opleveren
 2. Klik op “recepten” of “stel mijn box samen” om uit de recepten te kiezen
 3. Kies bovenaan eerst de week waarin je de box wenst te ontvangen
 4. Kies 3 van de 10 beschikbare recepten. Bij elk recept vind je handige labels als “veggie” of “kindvriendelijk”
 5. Recepten gekozen? Geef dan aan voor hoeveel personen je de box wil ontvangen (€43,50 voor 2 pers. en €64,50 voor 4 pers.)
 6. Voeg de box toe aan je winkelmand, voeg eventueel je overige boodschappen toe, kies een bezorg/aflevermoment en betaal online

hoe werkt simply you box carrefour

Ervaringen met Simply You Kookbox

Heb je onze pagina met de Review van de Simply You Box al gelezen? Hier kun je uitgebreid kennismaken met de ervaringen van ons eigen testpanel. Om alvast een tipje van de sluier op te lichten: wij zijn erg enthousiast over het concept van de Carrefour Kookbox. Dat komt met name doordat het een laagdrempelig product is. Je wordt niet direct vermoeid met abonnementen. Daarnaast is het bijzonder prettig dat je elke week uit 10 recepten kunt kiezen. De recepten zijn erg gevarieerd, er is voor iedereen wat wils. En het is een prettig idee dat een groot deel van de ingrediënten afkomstig is uit België. Ook op het gebied van prijs scoort de Simply You Box ruim voldoende. De box voor 2 personen en 3 gerechten kost €43,50, en is daarmee een stuk goedkoper dan bijvoorbeeld Smartmat of 15gram.  Eigenlijk is het jammer dat je niet meer dan 3 recepten kunt kiezen.

Wat kost Simply You?
De Simply You Kookbox van Carrefour bevat standaard 3 recepten, en is er voor 2 personen en 4 personen. De 2-persoonsbox kost €43,5, en de 4-persoonsbox heeft een prijskaartje van €64,5. Dat zijn prima prijzen, zeker in vergelijking met andere Belgische boxen als Smartmat, Foodbag en 15Gram. De prijs-kwaliteitverhouding is bijzonder goed. De ingrediënten zijn van hoge kwaliteit, de porties zijn voldoende groot en de recepten zijn lekker gevarieerd. Er loopt nu een tijdelijke €20 kortingsactie. Zie ook de actuele kortingscodes voor meer actuele acties en aanbiedingen.