Afvallen op een gezonde manier met een maaltijdbox!

Gezond vermageren is meer dan minder eten. Als je op een gezonde manier wilt gaan vermageren, dan helpt het niet alleen op minder te gaan eten. Je kunt wel alleen het ’40 punten dieet’ gaan volgen, maar alleen daarmee red je het niet. Je moet ook aan andere dingen gaan werken, zo moet je bijvoorbeeld minder gaan eten en dat gaat met het 40 punten dieet wel lukken als je de punten op een eerlijke manier bij gaat houden, maar je moet ook voldoende gaan bewegen. Lees hier meer over het belang van gezonde voeding.

Afvallen met een maaltijdbox

Stel je eens voor dat je jezelf wel aan het 40 punten dieet gaat houden maar niet gaat bewegen, dan is het natuurlijk nog niet voldoende. Door te gaan eten krijgt je lichaam energie en je lichaam moet de kans krijgen om deze energie kwijt te kunnen, je lichaam wil bewegen en al gaat het dan maar over een half uurtje hardlopen of lekker een stukje fietsen. Je spieren moeten zich blijven ontwikkelen en je gaat je conditie opbouwen als je voldoende blijft bewegen. Maak hier daarom gebruik van en zorg er voor dat je geniet van een dieet dat je gaat volgen, denk eens aan het 40 punten dieet want dat is een dieet dat je goed vol kunt houden en je kunt een week van te voren al uit gaat rekenen wat je allemaal kunt gaan eten.

Een gezond dieet volgen

Je haalt alle boodschappen in huis en je hebt geen zorgen meer over wat je wel en niet mag eten. Je gaat iedere dag een half uur extra bewegen, dit ga je langzaam opbouwen en zo werk je ook meteen aan de conditie. Dit is een goede manier om het gezond vermageren voort te gaan zetten totdat je jouw gewicht hebt bereikt. Je moet er zelf eens goed bij na gaan denken hoeveel je nu eigenlijk wilt gaan wegen en dat is jouw streefgewicht. Je kunt dan aan de hand van het 40 punten dieet gaan kijken wanneer je aan dat gewicht kunt komen en hoe meer je gaat bewegen en hoe gezonder je gaat eten, des te eerder jij aan het streefgewicht kunt komen. Maar let er goed op want doorzetten is van groot belang, dit heb je zelf in de hand. Sporten en eten, het is een goede combinatie samen als je maar denkt aan de juiste hoeveelheden. Een alternatief is natuurlijk het gebruik maken van een maaltijdbox zoals Foodbag of HelloFresh.

Bewegen en sporten

Deze moet je eens voor jezelf op een rijtje gaan zetten en een eigen planning maken. Als je dat hebt gedaan dan kun je gaan genieten van de mogelijkheden die er voor jou zijn om in korte tijd je streefgewicht te behalen. De aanhouder wint, ook bij gezond vermageren, maar doe het op een verantwoorde manier, niet alleen door minder te gaan eten, maar ook door meer te gaan bewegen. Daar ga je het namelijk veel sneller mee bereiken en het is veel beter voor je lichaam. Wist je trouwens dat vegetarische maaltijden ook vaak erg gezond zijn?